Edgar Allan Poe – Skräckhistorier

Posted by in skönlitteratur

Det här är ett inlägg jag slängt in lite i all hast, för att visa exempel på vad jag tänker att jag ska skriva om framöver. Bilden är från ett skrivcafé runt Allhelgona 2014. Herrejösses, så länge jag hållt mina caféer! Men det är iaf ungefär så här jag tänkte skriva om böcker jag läser. Både till skrivcaféet och för mina kurser, min bokcirkel och den jag läser för mitt eget höga nöjes skull. Fast det blir kanske lite mindre av den senare varan, som ni kanske förstår, jag bakar in (pun intended) den litteratur jag är nyfiken på i caféet och bokcirkeln och i den grad det går att påverka i kurserna, förstås.

Det bästa med den här boken är måhända omslaget av Hans Arnold. Men jag gillar skräckhistorierna också. Det är bara det att för en skräckfilmskonnässör som mig, så känns de lite tama… Mjau.

Edgar Allan Poe